V akciji!

N30

PAMETNI MOBILNI TELEFON DOOGEE N30. Novejša različica telefona N20, ki se ponaša z velikostjo ekrana 6,55 inčov ter novejšim osemjedrnim procesorjem, ki teče v taktu 1,8 GHz. Za shranjevanje ima na voljo kar 128GB prostora, ter 4GB delovnega pomnilnika, za gladko in nemoteče delovanje. Telefon ima na zadnjem delu na novo dodane kar 4 kamere. Glavna z ločljivostjo 16 megapikslov, širokokotna 8 megapikslov, makro ter portret kamera. Sprednja kamera ima ločljivost 8 megapikslov. Velika baterija 4500mAh, z hitrim polnjenjem. Operacijski sistem Android 10.

153,34 Cena:

Razpoložljivost: Na zalogi

Šifra: DM-N30 Kategoriji: ,
Primerjaj s podobnim
PAMETNI TELEFON DOOGEE

PAMETNI MOBILNI TELEFON DOOGEE N30 – novejša različica telefona N20, ki se ponaša z velikostjo ekrana 6,55 inčov ter novejšim osemjedernim procesorjem, ki teče v taktu 1,8 GHz. Za shranjevanje ima na voljo kar 128GB prostora, ter 4GB delovnega pomnilnika, za gladko in nemoteče delovanje. Kot novost je bila telefonu dodana tudi še ena reža za SIM kartico (nano velikost).
Sedaj lahko na telefonu uporabljate dve SIM kartici, ter razširitveno SD kartico skupaj, brez kompromisa. Z svojimi zelo tenkimi stranicami na ekranu, HD resoluciji (720*1600), ter 16,7 milijona barv. Tako boste uživali v gledanju izjemno barvnega ekrana brez robov.
PAMETNI MOBILNI TELEFON DOOGEE N30 ima na zgornji strani tudi AUX vhod, kar je redkost za novejše telefone.

DOOGEE N30 BARVE

 

Telefon ima na zadnjem delu na novo dodane kar 4 kamere. Glavna kamera ima ločljivost 16 megapikslov, ki je opremlja z avtomatskim fokusom in lahko dela slike v 4K ločljivosti.
Skupaj v paru je tudi širokokotna 130 stopinjska kamera z ločljivostjo 8 megapikslov. Zato lepo dopolnjuje prej omenjeno glavno kamero.
Telefon ima dodano tudi makro kamero, ki omogoča posnetke iz neposredne bližine (do 2 centimetra), ki jih ni mogoče narediti z glavno kamero.

DOOGEE N30 KAMERE

 

Četrta kamera, ki se nahaja na zadnji strani telefona pa je še bokeh ali potret kamera. Ki izpostavi eno željeno stvar ostale pa rahlo zamegli in tako daje sliki učinek portreta.
Na sprednji strani je v levem zgornjem kotu bo za odlične selfie posnetke poskrbela sprednja kamera. Z ločljivostjo 8 megapikslov z SAMSUNG-ovim senzorjem.
S kamerami boste lahko zajeli vse podrobnosti in ustvarili osupljive posnetke nepozabnih trenutkov.

DOOGEE N30 BT

 

Za celodnevno uporabo poskrbi baterije zmogljivosti 4500mAh, ki omogoča hitro polnjenje preko USB Type-C. Opremljen je z senzorjem za prstni odtis ali pa prepoznavanjem obraza, ki hitro in varno odklepa/zaklepa vaš telefon. Odkrijte hitro in gladko delovanje najnovejšega operacijskega sistema Android 10 z telefonom Doogee N30.

DOOGEE N30 BATERIJA

DOOGEE N30 PROCESOR

DOOGEE N30 SPECIFIKACIJE

 

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno ponudbo pametnih mobilnih telefonov znamke DOOGEE.

Fizične lastnosti
Barva

Dimenzije

Materiali

Teža

Zaslon
Diagonala zaslona

6.55" (16.64 cm)

Lastnosti zaslona

Razmerje zaslona

Resolucija zaslona

Tip zaslona

Zmogljivost in strojna oprema
Čitalec prstmega odtisa

Delovni pomnilnik (RAM)

4 GB

Grafika (GPU)

Model procesorja

Notranji pomnilnik

Procesor (CPU)

SD reža

SenzorjiTip procesorja

Kamera
Bliskavica

Lastnosti kamere
Ločljivost kamere

Senzor kamere

Sprednja kamera (selfie)

Število kamer

Video snemanje

Zaslonka kamere

Povezljivost
Bluetooth


Mobilno omrežjeNavigacijaOstala povezljivostSIM kartica

USB
WiFi


Baterija
Hitro polnjenje

Kapaciteta baterije

Vrsta baterije

Programska oprema
Operacisjki sistem

Storitve Google

Teža 0,35 kg
Dimenzije 75 × 160 × 8 cm
PRIMERJAVA IZDELKOV
Scroll to Top